Maassa ja vedessä. Eri vuodenaikoina.

Maassa ja vedessä. Eri vuodenaikoina.

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Retkikunta


Retkikunta muotoutui nopeasti sen jälkeen, kun Kebnekaise oli lausuttu ääneen. Noin kaksi minuuttia kuningasidean saatuamme olimme rekrytoineet seuralaisiksemme Ranen ja Katrin, jotka sattuivat olemaan mukana Ladun tapahtuman järjestelyissä. Tunsimme toki parivaljakon entuudestaan, eli emme napanneet retkikunnan jäseniksi ensimmäisiä vastaantulevia hahmoja. Sen verran pystyimme pidättelemään itseämme.
Löimme ajankohdan alustavasti lukkoon ja kättä päälle, jonka jälkeen riensimme internetin ääreen fiilistelemään tulevaa reissua muiden matkakertomuksilla ja kuvilla.

Neljän hengen koostumus on hyvä, jolloin telttamajoitukset menevät kätevästi pareittain ja ruokaa on helppo laittaa koko porukalle. Valitettavan suuri takaisku kävi tosin pari kuukautta ennen reissua, kun toverini joutui perumaan lähtönsä. Näillä näkymin matkaan lähdetään siis kolmeen pekkaan.

Retkikuntaamme kuuluu:

Kaisu: eräopas ja tapahtuma-alan sekatyönainen. Vahvuus: hyvät vitsit Heikkous: huonot vitsit
Rane: eräopas, karttamies. Vahvuus: suunnistus Heikkous: suklaa
Katri: hulvaton nainen, jolta eivät ideat lopu. Vahvuus: sitkeys Heikkous: hajoaa, jos ei saa ruisleipää

Ei ole epäilystäkään ettemmekö selviäisi tästä retkestä hengistä. Kunhan vain 2/3 porukasta kestää minun vitsejäni, Rane ei menetä suunnistustaitojaan ja Katri saa ruisleipää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otetaan mielellään vastaan. Kivoja kommentteja siis. Turhilla kommenteilla voi käydä heittämässä vesilintua. Mutta ei kovasti.